Meillä on ratkaisu kaikkiin IT-tarpeisiisi.

Nörtti businesskonsultti

Tänä päivänä liiketoiminnassa on oleellista hyödyntää tietotekniikkaa tehokkaasti. Harva kuitenkaan osaa valita yrityksensä käyttöön parhaiten sopivan valikoiman pilvipalveluita, mobiilisovelluksia ja digitaalisia työvälineitä. Epicit on se nörtti kaveri, joka viettää illat uusia palveluita, sovelluksia ja laitteita testaten ja pohtii miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa. Päivisin toimimme luotettuna ystävänäsi ja autamme valitsemaan yrityksenne käyttöön parhaiten sopivat ICT-ratkaisut.

Lupaamme mitattavasti paremman IT:n. Kysy kaverilta miten.


"When developing our unique concept we turned to Epicit to help us plan and implement the ICT infrastructure that matches our high requirements. We have been extremely happy with the results!”

- Mudi Eid, Långvik Congress Wellness Hotel

Rehti rakennustyömies

ICT-projektit, kuten mitkä tahansa rakennusprojektit, tuppaavat venymään ja niiden hinta usein lopulta yllättää ostajan. Meidät tunnetaan ICT-alan arkkitehteinä, rakennuskonsultteina ja asentajina, joiden kanssa toimiessa ei tule yllätyksiä. Joustava hinnoittelu, 100% tyytyväisyystakuu ja “kaikki onnistuu” -asenne ovat meidän kaverisuhteemme kulmakivet.

Lupaamme onnistuneen projektin ilman yllättäviä kustannuksia. Kilauta kaverille!


"Epicitin tiimi suunnitteli ja toteutti yrityksemme IT-infran. Hyödyimme suuresti Epicitin toimialatuntemuksesta, sekä kokemuksesta suurista yrityksista ja kansainvälisistä ympäristöistä. Voin suositella Epicitiä vastaaviin projekteihin.”

- Lasse Pakarinen, DHS Oy Audit Partners

Fiksu palomies

Käyttäjien tukemiseen ja IT-järjestelmien ylläpitoon kannattaa valita vastuullinen kaveri. Käyttötukemme pyrkii ehkäisemään ongelmien syntymisen käyttäjien kouluttamisella sekä tekemällä säännöllisiä palotarkastuksia. Tarvittaessa sammutamme IT-ongelmien aiheuttamat tulipalot nopeasti ja reagoimme avunpyyntöihin vauhdilla - juuri kuten olettaisit fiksun palomiehen toimivan.

IT-ympäristönne ylläpidosta otamme täyden vastuun. Pidämme tietoturvan kunnossa, varmuuskopiot tallessa, ohjelmistolisenssit ajan tasalla ja vastaamme siitä, että teillä on käytössä juuri yrityksellenne sopivat palomuurit, palvelut ja päätelaitteet.

Lupaamme avun 2 tunnin kuluessa. Ota yhteyttä, mielellään jo ennen kuin teillä palaa!


“Epicit hoitaa meillä tietokoneiden ja verkon ylläpidon. Nopea reagointi ja kaverillinen asenne tekevät yhteistyöstä mukavaa ja helppoa. Uskallamme soittaa Tommille vaikka keskellä yötä.”

- Suomen Beach Volley Oy, Juha Tähjänjoki